Kokkauskurssit

Studioravintola Tundran kokkauskursseillakeittiömestari Jarmo Pitkänen perehdyttää vieraansa pohjoisen raaka-aineiden saloihin. Menu sovitaan asiakkaiden kanssa etukäteen ryhmän toiveiden mukaan.

Valmista kolmen ruokalajin illallinen ja valitse niihin sopivat juomat

Myös kansainvälisten erikoisherkkujen, kuten hanhenmaksan, kaviaarin tai kuningasravun valmistaminen onnistuvat kurssilla mainiosti. Ammattitaitoisen keittiömestarin opastuksella kaikki osaavat valmistaa suussa sulavia herkkuja. Kokkauskurssin yhteyteen voidaan lisätä esimerkiksi viininmaistijaiset. Ohjelmassa voi olla myös kalareissu lähijärvelle, jonka saaliista valmistetaan upea illallinen

Ryhmän ihannekoko 6-20 henkilöä. Kurssin kesto on noin 4-6 tuntia.

Kurssi sisältää

  • Keittiömestarin alustuksen illan teemaan valituista ruoista ja viineistä
  • Illallinen kurssilla valmistetuista herkuista
  • Reseptit menun ruokalajeihin

Juomat sovitaan tilauskohtaisesti eivätkä ne sisälly kurssin hintaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kurssiohjelma. Lähetä sähköpostia info(at)tundra.fi tai soita 040 7738 000.

 

 

Phone  +358 40 7738 000
Email  info(at)tundra.fi
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo

TripAdvisor