fbpx

Keramiikkastudio

Tundra

Studioravintola Tundran alakerrasta löytyy Jarmo Pitkäsen Keramiikkastudio Tundra. Studiossa hän valmistaa korkealaatuista taidekeramiikkaa, kattaus- ja sisustusesineitä sekä uniikkiveistoksia. Studioravintola Tundran kattaukset ja sisustusesineet ovat keraamikko-keittiömestarin itsensä suunnittelemia ja valmistamia.

Jarmo Pitkäsen monipuolinen ammattitaito leimaa hänen keramiikkaansa. Tundran keramiikka on modulaarista, eli esineet sisältävät monia osia. Niiden kokoa voidaan vaihdella sopimaan monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Tundran keramiikkataide ja uniikkiveistokset soveltuvat myös suuriin julkisiin tiloihin.

Keramiikkastudiossa on myynnissä kattaus- ja sisustusesineitä sekä liikelahjoiksi sopivia tuotteita. Tundran oman keramiikkastudion esine säilyttää muiston pohjoisen ravintolan herkuista.

Tundra Tableware – funktionaalista käyttökeramiikkaa

Jarmo Pitkäsen keittiömestarin näkemys jalostuu hänen keramiikassaan esineiden toiminnallisuutena. Taiteilija yhdistää ruoan värikylläiset muodot omaan moderniin kattausnäkemykseensä, jossa astioiden valkoinen väri ja harmoniset muodot korostavat itse pääasiaa, ruokaa. 
Tundra Tableware kattausesineet on suunniteltu yhdistämään juhlapöydän ruokalajit yhteensointuvaksi kokonaisuudeksi. Kaunis ja hienostunut esillelaitto syventää ruoan herkullista makua.

Tundra Classics – veistoksellista sisustuskeramiikkaa

Tundra Classics sisustusesineiden muotokielessä näkyy Jarmo Pitkäsen pohjoinen tausta. Tundran design on skandinaavisen vähäeleistä ja pelkistettyä. Pitkäsen muotokieli on linjakasta ja esineet puhuttelevat katsojaa selkeydellään. Sävykkäät värit korostavat viivan ja muodon selkeyttä. 
Pienten sarjojen Tundra Classics  on muodokasta skandinaavista designia puhtaimmillaan.

Tundra Art – uniikkiveistoksia

Tundran keramiikkastudiosta valmistuu myös uniikkiveistoksia pääosin tilaustöinä. Veistosten muotoiluajattelun lähtökohtana on pohjoisen luonnon selkeys, josta Jarmo Pitkäsen taide saa virikkeensä ja voimansa.  Suomalaisen designin perinteitä jatkaen Pitkänen muovaa savesta tutkielmia luonnon universaaleista muodoista.

Phone  +358 40 7738 000 
Email  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas