fbpx

Keramiikkastudio Tundra

Näkemyksiä muodosta

Keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkäsen tuotannossa yhdistyy hänen monipuolinen osaamisensa. Pitkäsen ensi kosketus saveen tapahtui vasta, kun hän oli työskennellyt kokkina jo useita vuosia. Savi teki syvän vaikutuksen tulevaan muotoilijaan, joka heti tiesi löytäneensä uudenlaisen suunnan uralleen. Keraamikkona Jarmo Pitkänen työskentelee pääasiassa kesäisin, jolloin ravintolan uunin sijasta lämpenee alakerran keramiikanpolttouuni.

Jarmo Pitkänen opiskeli keramiikan artenomiksi Kuopion käsi- ja taideteollisuusakatemiassa. Opiskeluaikanaan Pitkänen hän haki vaikutteita työhönsä maailmalta. Australiassa vietetty harjoittelukuukausi antoi keraamikko Pitkäsen töihin uudenlaista värimaailmaa samalla kun keittiömestari Pitkänen sai ihastella tuoreiden merenelävien maukkautta ja eteläisen pallonpuoliskon hedelmä- ja vihannesvalikoimaa.

Keramiikkaopintojensa jälkeen Pitkänen palasi synnyinkaupunkiinsa Kuusamoon ja perusti Studioravintola Tundran. Tundran katon alla Jarmo Pitkänen työskentelee sekä keramiikkastudiossaan että ravintolassaan. Hän yhdistää monipuolisen lahjakkuutensa ja muotoilijan näkemyksensä ainutlaatuisella tavalla kokonaisvaltaisiksi elämyksiksi ravintolansa asiakkaille.

Phone  +358 40 7738 000 
Email  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas