Valmista usean ruokalajin illallinen tai osallistu teemailtaamme
Kokkauskurssit ryhmille
Studioravintola Tundran kokkauskursseilla keittiömestari Jarmo Pitkänen perehdyttää vieraansa villien, pohjoisten raaka-aineiden saloihin. Myös kansainvälisten erikoisherkkujen, kuten kaviaarin tai kuningasravun käyttö kurssilla onnistuu mainiosti. Ammattitaitoisen keittiömestarin opastuksella kaikki osaavat valmistaa suussa sulavia herkkuja. Ryhmän ihannekoko 6-20 henkilöä. Kurssin kesto on noin 4-6 tuntia. Minimilaskutus 800€/ryhmä
Kokkauskurssin sisältö
keittiömestarin alustuksen illan teemaan valituista ruoista ja viineistä
reseptit menun ruokalajeihin
kokkauskurssi ammattikeittiössä
illallinen kurssilla valmistetuista herkuista
juomat sovitaan tilauskohtaisesti eivätkä ne sisälly kurssin hintaan
Päivän kestävillä teemakursseilla syvennytään aiheeseen ennen kokkailua. Reseptiikan lisäksi keittiömestari kertoo lähemmin käsiteltävistä raaka-aineista ja kokkausmetodeista. Kesto noin 6 h
Kokkauskurssin yhteyteen voidaan lisätä esimerkiksi viininmaistijaiset. Ohjelmassa voi olla myös kalareissu lähijärvelle, jonka saaliista valmistetaan upea illallinen.