Loimutettua jalokalaa & villejä yrttejä

Perusohje
tuoretta lohikalaa(kuvassa kirjolohta)
soijaa
korianteria
mustapippuria
sormisuolaa
Leikkaa kala nahattomiksi soiroiksi noin 1x3 cm. Öljyä kevyesti metallinen laidallinen uunipannu.
Asettele kalasoirot metalliselle laidalliselle astialle.
Töhötä käsikaasulla pinta kiinni.
Varo kypsentämästä liikaa, keskustan pitää jäädä raaaksi.
Sirottele soijaa päälle pari ruokalusikallista.
Leikkaa tuoretta korianteria päälle sekä mustapippuria.
Tarjoile seuraavana päivänä.
Mahdollisia lisukkeita
perunasiivuja – keitettyjä ja maustettuja
(villi)yrttejä sesongin mukaan(siankärsämöä, suolaheinä, vesiheinää jne.)
valkosipulimajoneesia
mätiä koristeeksi